Op 16 oktober neemt Kind en Gezin deel aan Zuiddag

7 oktober 2014

Zuiddag is een organisatie voor en door jongeren. Ze stimuleert jongeren wereldwijd om samen te strijden voor een duurzame en rechtvaardige maatschappij. Zuiddag is vooral gekend van de jaarlijkse campagne ‘Work for Change’ waarbij meer dan 12 000 Vlaamse en Brusselse scholieren tussen 15 en 20 jaar één dag niet naar school gaan, maar in de kleren van beroepskrachten kruipen.

Hun verdiende loon van 40/50 euro staan ze af aan een jongerenproject in het Zuiden. Voor en achter de schermen van Zuiddag krijgen jongeren de kans om competenties te ontwikkelen in functie van een actief engagement, nu en later.

10 jobs bij Kind en Gezin
Kind en Gezin heeft in totaal 10 vacatures in de jobbank van de Zuiddag aangeboden. We zoeken onder meer een assistent voor een verpleegkundige in Limburg, een IT-genie, maar ook helpende handen voor het team Communicatie, Facility en de afdeling Preventieve Gezinsondersteuning.

Ken jij de geschikte kandidaat?
Ken jij iemand tussen 15 en 20 jaar die op zoek is naar een leuke job? Deel dan snel de vacatures!
We zullen ‘deze jobs-voor-één-dag’ ook bekendmaken via onze sociale mediakanalen Twitter en Facebook. Deel dus gerust ook met je eigen profiel.

Alle vacatures van Kind en Gezin
Meer informatie over Zuiddag