Een nieuw Kind en Gezin Magazine met liefdesbriefjes!

28 november 2019

70.000 gratis exemplaren
70.000 kersverse exemplaren liggen klaar om uitgedeeld te worden door Kind en Gezin of gratis verstuurd te worden naar alle ouders die hun exemplaar bestellen. De magazines kunnen ook besteld worden door kinderartsen, gynaecologen, … En wie niet gek is van papier, leest het Magazine gewoon online via de website van Kind en Gezin.

“Hapje voor oma of vliegtuigje spelen … Help, het helpt niet!" 
Elke ouder wil het beste voor zijn kind. En net daarom zit elke ouder wel eens met vragen of twijfels. Kind en Gezin steunt elke ouder bij de uitdagingen van het ouderschap en geeft ouders graag dat duwtje in de rug qua zelfvertrouwen. Kind en Gezin wenst elk kind het vertrouwen om de wereld op zijn eigen tempo te ontdekken en kansrijk op te groeien.

Kind en Gezin ging daarom praten met ouders en experten. We verzamelden tips, tricks en antwoorden op de vragen waar ouders echt mee zitten. Het resultaat? Interessante artikels, boeiende interviews, helder advies van experts en ervaren medewerkers van Kind en Gezin.   Altijd heldere info, met vaak een verwijzing naar de website voor meer achtergrond of bijkomende onderwerpen. 

Een ‘boekske’ van ouder voor ouders
Maar het Magazine is meer dan info en advies. Het magazine brengt ook een mooie mix van getuigenissen van andere ouders, van kleine en grote gezinnen, van gezinnen waar alles vlot loopt tot gezinnen die een moeilijkere start kenden. Dat zorgt voor sterke verhalen, herkenbare situaties en boeiende interviews. Kristien Wollants, straffe maker van de podcast Radio Mama, schreef een column over de uitdagingen van het ouderschap. Dat maakt van dit Magazine een echt boekske, op maat van ouders.

Liefdesbriefjes
In het Magazine zitten ook liefdesbriefjes. Ook al is de liefde na een paar slapeloze nachten wel eens ver te zoeken. Met die liefdesbriefjes toont Kind en Gezin dat het belangrijk is dat ouders ook aan zichzelf en elkaar denken en daar tijd voor maken. Want in de hectiek van elke dag is het goed te weten dat zorg dragen voor je gezin, ook zorg dragen is voor jezelf en je relatie.

“Dit Magazine staat er. Het is een mooie aanvulling op de andere Magazines; de twee Zwangerschapsmagazines, het Babymagazine en het Peutermagazine. Op een fijne manier krijgen ouders info en tips en (h)erkenning door de verhalen van andere ouders. We laten een aantal straffe professionals aan het woord. Ouders ontdekken ook wat andere ouders van (bijna) kruipertjes écht bezighoudt.” Nele Wouters, woordvoerder van Kind en Gezin
  
Meer info?

pdf Bekijik het persbericht met extra cijfers en magazines