Fruitpapjes van meerdere soorten fruit

Meloen-abrikozenmoes

  1. Schil 2 rijpe abrikozen. Verwijder de pitten
  2. Rasp de abrikozen en een stukje meloen (zonder pitjes)
  3. Voeg beide samen en voeg eventueel wat vers sinaasappelsap of pompelmoessap toe
  4. Dik indien nodig de pap in met een bindmiddel (ongezoet kindermeel of graanvlokken, kinderkoek, bindmiddelen op basis van rijst, maïs, gierst, tarwe, haver, gerst, …)

Framboos-appelmoes

  1. Was en schil een rijpe appel, verwijder het klokhuis en rasp hem
  2. Neem een handje rijpe frambozen en was ze goed
  3. Voeg de frambozen bij de geraspte appel en pureer alles tot een glad papje
  4. Dik de pap indien nodig in met een bindmiddel

Papaja-frambozenmoes

  1. Schil een rijpe papaja en schep er de pitten uit
  2. Rasp het vruchtvlees van een halve papaja
  3. Neem een handje frambozen en plet het onder de papaja tot een glad mengsel en dik de pap indien nodig met een bindmiddel