Ga snel naar
Hoe zet je een gezonde (baby)maaltijd op tafel?

Hygiëne
Zorg voor een goede persoonlijke hygiëne en houdt de keuken altijd netjes en proper. Met kleine kinderen is dit extra belangrijk omdat zij gevoeliger zijn voor voedseltoxi-infecties.
- Tips voor je aankopen
- Hoe hygiënisch koken en afwassen?
- Hoe bewaar ik voedsel veilig?

Recepten
Laat je inspireren en ga aan de slag in de keuken met onze kindvriendelijke recepten.
- De eerste hapjes
- Vanaf 6 maanden
- Vanaf 8 maanden
- Vanaf 12 maanden
- Van peuter naar kleuter
- Naar school
- Variatie in het dagmenu

Bewaartips
- Hoe bewaar je voeding?
- Wat met (niet-)gekoelde producten?
- Wat met bederfbaarheid?

Schadelijke stoffen
- Hormoonverstoorders zitten bijna overal.
- Het is moeilijk om alle bronnen ervan te vermijden, en ze zijn (in kleine hoeveelheden) ook niet altijd schadelijk.
- Maar je kan wel gemakkelijk zelf beperken hoeveel je er binnenkrijgt, door te letten op wat je eet en welk keukenmateriaal je gebruikt.