Havermoutkoekjes

Ingrediënten

  • 125 g havermoutvlokken
  • 155 g tarwebloem
  • 250 g suiker
  • 75 g gemalen kokos
  • 1 eetlepel honing
  • 2 eetlepels kokend water
  • 125 g plantaardige margarine

Bereiding

  1. Meng alle droge ingrediënten in een kom
  2. Doe de margarine en de honing in een pan. Roer op een laag vuur tot de margarine gesmolten is
  3. Voeg het water toe en meng het onder het honing-margarine-mengsel. Roer dit mengsel door de droge ingrediënten
  4. Vet een ovenplaat in
  5. Neem 2 koffielepels van het mengsel en maak er een balletje van. Leg dit op de bakplaat en druk zachtjes
  6. Leg het volgende balletje op 4 cm afstand
  7. Plaats de plaat in een voorverwarmde oven (180 °C) en bak de koekjes in ongeveer 20 minuten goudbruin