Kip-mangosalade met snijbonen

Ingrediënten

  • 300 g kipfilet
  • bouillon
  • 300 g snijbonen
  • 1 mango
  • peper
  • 2 koffielepels citroensap
  • 3 eetlepels volle yoghurt

Bereiding

  1. Kook de kipfilet gaar in een kruidige bouillon. Snij de kip in blokjes
  2. Was en snij de snijbonen. Kook ze beetgaar in een beetje water. Spoel ze af onder koud stromend water en laat ze uitlekken
  3. Schil de mango, verwijder de pit en snij de helft van het vruchtvlees in reepjes. Sprenkel er wat citroensap over
  4. Pureer de rest van het vruchtvlees en meng er de yoghurt en peper door
  5. Meng in een schaal de kippenblokjes, de snijbonen en de mangoreepjes onder elkaar. Meng ook de mangopuree eronder of giet ze over de salade
  6. Serveer er wat brood of toast bij