Spaghettinestjes met een eitje

Ingrediënten

  • 2 eieren
  • 500 g ongekookte spaghetti
  • 400 g gemalen rundsvlees
  • 1 bakje tuinkers

Bereiding

  1. Verwarm de oven op 180 °C
  2. Kook de 2 eieren 10 minuten in kokend water. Koel ze af onder koud water en pel ze
  3. Neem telkens 200 g vlees en maak er bollen van met het ei in het midden
  4. Neem een ovenschaal en zet de 2 bollen ongeveer 30 minuten in de oven
  5. Kook ondertussen de spaghetti gaar. Giet hem af en verdeel de spaghetti over vier borden. Maak er vogelnestjes van
  6. Neem de bollen uit de oven en snij ze in 2
  7. Leg telkens een helft in het vogelnestje
  8. Knip de tuinkers van het bedje, was ze goed en leg op elk spaghettinestje wat tuinkers
Suggestie

Je kan hierbij tomatensaus serveren.