Wentelbeertjes en kaneelsterren

Ingrediënten

  • 8 sneetjes (wit) brood
  • 2 eieren
  • 2,5 dl volle melk
  • 2 eetlepels suiker
  • 50 g plantaardige margarine
  • 1 klein koffielepeltje kaneel

Bereiding

  1. Steek uit 4 sneetjes brood een beertje, uit de overige sneetjes 4 sterren
  2. Klop de eieren met de melk en 1 eetlepel suiker los in een kom. Haal de beertjes door het beslag
  3. Verhit de helft van de margarine in een pan en bak de beertjes door en door tot ze goudbruin zijn
  4. Leg ze op een warm bord
  5. Klop de kaneel door de rest van het beslag
  6. Verhit de rest van de margarine in een pan
  7. Haal de sterren door het beslag en bak ze net zoals de beertjes
  8. Strooi wat bloemsuiker over de wentelbeertjes en kaneelsterren
Suggestie

Je kan uiteraard ook andere uitsteekvormpjes gebruiken. Lekker met warm fruit of fruitmoes.