Je kan in je fruitpap ook meerdere soorten fruit verwerken. Ontdek hoe je appel-mandarijnmoes, pruim-peermoes, nectarine-perzikmoes of mango-perzikmoes maakt.
Appel-mandarijnmoes
- Was en schil een rijpe appel, verwijder het klokhuis en rasp de appel
- Verwijder de schil en de pelletjes van een mandarijn en rasp een paar schijfjes vruchtvlees
- Voeg beide fijngemaakte fruitsoorten samen en roer alles tot een glad mengsel
Pruim-peermoes
- Was en schil een rijpe peer en verwijder het klokhuis
- Rasp 1/3 of 1/2 van de peer
- Schil de rijpe pruim, verwijder de pit en rasp het vruchtvlees
- Meng alles samen tot een gladde moes
Nectarine-perzikmoes
- Ontdoe de rijpe vruchten van hun schil en pit
- Rasp 1/2 nectarine en 1/2 perzik en meng alles samen tot een glad papje
Kiwi-banaanmoes
- Plet 1/3 of 1/2 rijpe banaan en 1/2 rijpe geschilde kiwi met een vork
- Roer alles samen tot een glad mengsel
Mango-perzikmoes
- Schil een rijpe mango, verwijder de pit en rasp 1/3 van het vruchtvlees
- Schil een rijpe perzik en verwijder de pit
- Rasp 1/2 van deze perzik. Meng beide vruchten tot een gladde moes